Hoe meer mensen lid worden van de HVIJ, hoe sterker wij als huurdersvereniging staan. Want hoe groter de groep mensen is die wij vertegenwoordigen, hoe meer gewicht wij in de schaal kunnen leggen als wij met Provides om tafel gaan. Bovendien kunt u als HVIJ-lid altijd bij ons om advies vragen, krijgt u korting in tal van IJsselsteinse winkels met uw HVIJ-ledenpas. Het lidmaatschap kost maar € 0,50 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks automatisch met de huur verrekend. Heb je een vraag bel of mail ons gerust op 06 -3841 3249 of info@hvijsselstein.nl of stuur een appje.

Aanmeldformulier

Hierbij geef ik mij op als lid van de Huurdersvereniging IJsselstein (HVIJ). De contributie bedraagt € 0,50 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks automatisch met de huur verrekend.

Vul uw voorletters in
Vul uw achternaam in
Vul een geldige straatnaam in
Vul een geldig huisnummer in