Het bestuur van de HVIJ bestaat op dit moment uit 6 mensen. Hieronder kunt u lezen wie wij zijn. Wij zijn op zoek naar aanvulling van het bestuur. Wilt u meedenken en meepraten over huurderszaken? Uw zegje doen over het beleid van Provides? Meld u dan aan als nieuw bestuurslid! Dat kunt u doen door ons te bellen of te mailen: info@hvijsselstein.nl.

Even voorstellen…

De bestuursleden van de HVIJ

sjaak

Dhr. J.A. (Sjaak) Ruijsendaal, voorzitter

Bestuurslid sinds: 18 november 1999
Beroep/hobby’s: beroep: machinist bij de NS.
Hobby’s: wandelen en fotograferen.

walter copy

Dhr. W.N. (Walter) Zevenbergen, secretaris

Bestuurslid sinds: 18 november 1999
Beroep/hobby’s: Was werkzaam bij PTT/KPN. Zijn laatste functie was bij de afdeling Personeelszaken.
Hobby’s: het bezoeken en fotograferen van spoor- en tramwegen in binnen- en buitenland en het werken aan een kleine verzameling van oude buizenradio’s.

leo

Dhr. L. (Leo) van Klaveren, penningmeester

Bestuurslid sinds: mei 2005
Beroep/hobby’s: van 1971 tot 1 februari 2003 werkzaam geweest bij de gemeente IJsselstein afd. Financiën.
Hobby's: tafeltennis, wandelen.

cor

Dhr. C. (Cor) Kavelaars

Bestuurslid sinds mei 2019
Beroep/hobby's: Van 1970 tot en met 1988 werkzaam geweest in Brazilie als plattelandsontwikkelaar.  Sinds 28 jaar weer terug in Nederland en actief geweest in maatschapelijke organisaties
Hobby's: wandelen, fietsen en puzzelen.

toos

Mevr.  A.M. (Toos) Kragten

Bestuurslid sinds april 2017.
Als secretaresse heb ik gewerkt bij de gemeente Nieuwegein en ben nu gepensioneerd.
Hobby's zijn: wandelen, fietsen en vrijwilligerswerk doen.
En ga ik graag naar het theater.

martijntje

Mevr. M. (Martijntje) Steenbeek

Bestuurslid sinds mei 2019
Beroep/hobby's: Ik was bibliothecaresse van beroep en houd nog steeds veel van lezen en informatie opzoeken / ordenen. Daarnaast heb ik veel belangstelling voor natuur en milieu. Ik ga graag wandelen en fietsen. Ook ga ik met plezier naar mijn dochters en het is leuk om op de  kleinkinderen te passen en hun ontwikkeling te volgen.